Toneelhuis in augustus

Toneelhuismakers zijn met hun voorstellingen op reis in Europa, de inkomhal van de Bourla wordt opgefrist en Pierre, het nieuwe café van De Foyer, is open.

Na zijn passage op het Festival d’Avignon (FR) met notallwhowanderarelost, vervoegt Benjamin Verdonck FC Bergman op het Theaterfestival Boulevard. Het land Nod en WE DON’T SPEAK TO BE UNDERSTOOD staan er op het programma. Daarna trekt Benjamin nog naar Tallinn (EE), Ljubljana (SI) en Genève (CH).
Na ’s Hertogenbosch is Het land Nod nog te zien in de Rotterdamse Schouwburg (NL).

De repetities van Caligula, de nieuwe Toneelhuisproductie van Guy Cassiers met Kevin Janssens in de hoofdrol, zijn gestart. Ook in augustus starten de repetities van Xerse, een opera die Guy Cassiers regiseert in opdracht van de Opéra de Lille.

De ticketbalie is open voor het bestellen van losse tickets of abonnementen.
Sinds 7 juli is Pierre open. In deze nieuwe permanente horecazaak op het gelijkvloers wordt er ontbijt, lunch en apero geserveerd, met de nadruk op modern, fris, funky en healthy. Ook de Komedieplaats komt tot leven dankzij het grote zomerterras met stoeltjes in de zon.

Toneelhuis is present op de Cultuurmarkt, zondag 30 augustus 2015. We maken er een feestelijke bijdrage van. Op de scène van de Bourla organiseren we een stockverkoop en we verkopen tickets aan cultuurmarktkorting. En Pierre zet zijn deuren wagenwijd voor u open. De Toneelhuisstand met de seizoensbrochures staat traditiegetrouw op de Groenplaats.

Het is wachten tot 19 november 2015 voor de eerste première van het nieuwe seizoen maar hou tot dan onze website goed in het oog. Tijdens de maanden september en oktober zullen er speciale avonden worden geprogrammeerd in de Bourla die u niet mag missen!

 

Op reis deze zomer!

Toneelhuis & KVS | Benjamin Verdonck
notallwhowanderarelost
12 t/m 16 juli 2015, Festival d’Avignon
26 & 27 augustus 2015, Mladi Levi Festival, Ljubljana (SI)

Toneelhuis, KVS & CAMPO | Benjamin Verdonck & Pieter Ampe
WE DON’T SPEAK TO BE UNDERSTOOD
14 & 15 augustus 2015, Theaterfestival Boulevard, ’s Hertogenbosch (NL) 
19 & 20 augustus 2015, SAAL Biennale, Tallinn (EE)
31 augustus & 1 september 2015, La Bâtie, Genève (CH)

Toneelhuis & KVS | Benjamin Verdonck
one more thing
29 augustus 2015, Mladi Levi Festival, Ljubljana (SI)

Toneelhuis | FC Bergman
Het land Nod
11 t/m 15 augustus 2015, Theaterfestival Boulevard, ’s Hertogenbosch (NL) 
27 t/m 30 augustus 2015, Rotterdamse Schouwburg, Rotterdam (NL) 

Ook interessante producties: