nl fr en

Ik ben mijn straat Toneelhuispremière

Boek uw tickets voor de zaalversie!
Corona-update

Bruegel

Dulle Griet neemt je mee op een reis door de tijd. De voorsteling van Lisaboa Houbrechts speelt op 27 september de Franse premère in Valenciennes!

Presentatie Masterplan Bourla

Toneelhuis en Stad Antwerpen nodigen u graag uit op de presentatie van het masterplan van de verbouwingen van de Bourla op zondag 3 oktober. Er zijn nog tickets om 18u.

Gardenia - 10 jaar later

In 2010 gaat Gardenia gaat in première. Tien jaar later komt de cast opnieuw samen. Of toch niet helemaal. Andrea verliet ons voorgoed. Met acht gaan ze verder. Laatste tickets!

Geletterde Mens

Een eerbetoon aan Luc Coorevits en een unieke kans om een selectie topauteurs en muzikanten aan het werk te zien en enkele hoogtepunten van Behoud de Begeerte te herbeleven. Zondag 17 oktober in de Bourla!

Amenra

De uiterst intrigerende Kortrijkse band brengt hun donkere songs tijdens dit concert akoestisch, in de prachtige en perfecte setting van de Bourla. Zondag 24 oktober om 20u.

Les Démons

Guy Cassiers is door de befaamde Comédie Française gevraagd om een regie te doen voor de vaste acteurs. Les Démons ging in wereldpremière in Parijs.

Binnenkort in Toneelhuis

In de kijker

Bekijk het hele programma