nl fr en

ANTIGONE IN MOLENBEEK + TIRESIAS

Première 22 mei in de Bourla

Binnenkort in Toneelhuis

Foyergesprek: Language no problem!

Naar aanleiding van De verse tijd nodigen we op woensdag 4 maart 2020 Fatena Alghorra, Gerardo Salinas, Kuno Bakker, Mokhallad Rasem en Pietro Chiarenza uit om te praten over taal in een nieuw thuisland. Welkom!


Bruegel 

"In Bruegel trekt Lisaboa Houbrechts alle registers open: dit is visueel verbluffend theater waarin een weelde van ideeën wordt opengespreid." - De Morgen**** Op tournee tot eind mei.

 


hi baubo,

"In haar fantasierijke voorstelling hi baubo, grijpt Hannah De Meyer de mythische figuur Baubo aan om een nieuwe blik op ecologie te werpen. "Speculeren over andere werelden is een daad van verzet."" - De Morgen. Op tournee t/m 8 april.


Binnenkort

Theater Op tournee

La néta del Senyor Linh

Meneer Linh ontvlucht zijn door oorlog vernielde land, op zoek naar een betere toekomst voor zijn kleindochter. Hij voelt zich niet thuis in het vreemde land, tot hij op een dag meneer Bark ontmoet.
Catalaanse hercreatie

Theater In Toneelhuis en Op tournee

Move (on)

Negen acteurs en dansers met heel uiteenlopende achtergronden vonden elkaar in de taal en het werk van de Britse toneelauteur Dennis Kelly. Ze verweven zijn Orphans (2009) op subtiele manier met gedichten en literatuur uit het Midden-Oosten, maar ook met dans.

Bekijk het hele programma