nl fr en

P.U.L.S. in the picture

19 februari 2019 T/M 24 februari 2019

Vandaag in Toneelhuis

Zielzoekers - triptiek

In Zielzoekers - triptiek bouwt Mokhallad Rasem de voorstelling Zielzoekers uit tot een documentaire, een veelstemmig drieluik waarin ook getuigenissen worden getoond van vluchtelingen uit het opvangcentrum in Bobigny en La chambre d'eau in Valenciennes.


Bagaar

Een ongemakkelijke fabel over het morele bankroet van een samenleving die heel erg veel op de onze lijkt. Bijtende maatschappijkritiek vermengt zich met zwarte humor. Een voorstelling van Guy Cassiers en LAZARUS!


Nieuwe collega gezocht!

Heb jij een hart voor de podiumkunsten? Heb je een grote affiniteit met het werk van Toneelhuis? Ben jij een organisatorisch talent, communicatief met veel overtuigingskracht, inlevingsvermogen, zin voor samenwerken en onderhandelen? Dan ben je misschien wel de collega die we zoeken! Bekijk de volledige vacature hier.


Binnenkort

Theater 15 februari 2019 t/m 17 februari 2019

Bloemen van een autist

“Blijkbaar vind ik de wereld beangstigend en bedreigend. Ge moet de gazet eens openslaan. Vindt gij de wereld niet beangstigend en bedreigend?” — Jan Sobrie

Theater 1 oktober 2014 t/m 17 februari 2019

one more thing

Een mobiele miniatuurvoorstelling van veertien minuten voor een twintigtal personen geschikt voor huiskamers, parochiezaaltjes, festivalcafés, donkere bossen gebaseerd op een zin uit De duivel op de heuvels van Cesare Pavese.

Theater 2 augustus 2018 t/m 17 februari 2019

Waldeinsamkeit

(doorgaans vertaald als diepe verbondenheid die je voelt wanneer je alleen in het bos bent, staat dit woord ook voor ongeborgenheid in een donkere en onvoorspelbare ruimte)

Bekijk het hele programma