nl fr en

P.U.L.S. in the picture

19 februari 2019 T/M 24 februari 2019

Vandaag in Toneelhuis

Theater 23 februari — 20U00 — V36 - Zaal, Antwerpen

new skin

Hannah De Meyer

Zielzoekers - triptiek

In Zielzoekers - triptiek bouwt Mokhallad Rasem de voorstelling Zielzoekers uit tot een documentaire, een veelstemmig drieluik waarin ook getuigenissen worden getoond van vluchtelingen uit het opvangcentrum in Bobigny en La chambre d'eau in Valenciennes.


Bagaar

Een ongemakkelijke fabel over het morele bankroet van een samenleving die heel erg veel op de onze lijkt. Bijtende maatschappijkritiek vermengt zich met zwarte humor. Een voorstelling van Guy Cassiers en LAZARUS!


Nieuwe collega gezocht!

Heb jij een hart voor de podiumkunsten? Heb je een grote affiniteit met het werk van Toneelhuis? Ben jij een organisatorisch talent, communicatief met veel overtuigingskracht, inlevingsvermogen, zin voor samenwerken en onderhandelen? Dan ben je misschien wel de collega die we zoeken! Bekijk de volledige vacature hier.


Binnenkort

Theater 15 november 2018 t/m 29 maart 2019

Matisklo

In Matisklo zoekt Bosse Provoost met vijf andere theatermakers naar de limieten van het uitspreekbare en afbeeldbare aan de hand van gedichten van Paul Celan, kostuums die een mens opslokken en hoopjes bezielde materie.

Theater 22 september 2018 t/m 3 mei 2019

Hamlet

Lisaboa Houbrechts plaatst de werkelijke Lauwers­-Barkey familie op scène om de canonieke Hamletfamilie te vertolken. Zo probeert ze tot de essentie van de oertragedie door te dringen.

Performance 6 april 2018 t/m 12 maart 2019

Zielzoekers - triptiek

In Zielzoekers - triptiek bouwt Mokhallad Rasem de voorstelling Zielzoekers uit tot een veelstemmig drieluik (documentaire & performance) waarin ook getuigenissen worden getoond van vluchtelingen uit het opvangcentrum in Bobigny en La chambre d'eau in Valenciennes.

Bekijk het hele programma