The end is where we start from

ONTDEK SEIZOEN 24-25

Boek je tickets!

in Antwerpen

Honderd

Toneelhuis / Martha!tentatief / Ruud Gielens & Bart Van Nuffelen

Bourlaschouwburg, Antwerpen
Meer in Antwerpen

In de kijker

Word vriend van Toneelhuis

Koop een Toneelhuis vriendenpas voor €15 en krijg het hele seizoen door korting op voorstellingen (exclusief concerten). 

Toegankelijk Toneelhuis

We willen meer dan ooit iedereen welkom heten en theater toegankelijk maken, zodat zoveel mogelijk bezoekers voluit kunnen genieten van de magie op het podium. Ontdek ons aanbod!

Neem samen met ons afscheid van de Bourla

The end is where we start from; onder dat motto trekken we in mei en juni met het Bye Bye Bourla festival alle registers open. We trakteren je op op theater, concerten, een expo over de geschiedenis van de schouwburg, een brunch op de Graanmarkt en nog veel meer. 

ANTWERPSE KLEPPERS

Nog t/m 16 juni presenteren we een gulle greep uit het aanbod van onze Antwerpse collega-gezelschappen, theatermakers, spelers, muzikanten, dansers en choreografen. Ontdek het programma!

Honderd

Een bezwerende voorstelling door Slongs (Charissa Parassiadis) en Scale (Kris Strybos). Ruud Gielens regisseert. Bart Van Nuffelen schreef de tekst op basis van honderden gesprekken opgetekend door Pauline Augustyn. Een verslag uit de rafelrand van de stad. Première 16 juni in de Bourla.

Kijk, lees & luister

Ontdek meer
Brief aan de kiezer Lees • 5 juni 2024

Brief aan de kiezer

Een brief van Toneelhuis aan iedereen die gaat stemmen op 9 juni