Toneelhuis Aan Zee!

Gastcurator Dirk Pauwels maakte het programma bekend van Theater aan Zee 2017: een uiterst divers programma waarbij de zorg voor een maatschappij zonder uitsluiting, ook binnen de kunsten, in vele geuren en kleuren doordeemstert. Toneelhuis is er present met maar liefst zes producties.

Olympique Dramatique speelt Risjaar Drei, de bejubelde voorstelling naar Shakespeares memorabele monster. 
Mokhallad Rasem trok zich zes weken lang terug in het asielcentrum van Menen, ging er in gesprek met de inwoners en puurde uit dit boeiende materiaal de brandend actuele performance Zielzoekers, een voorstelling van Theater Malpertuis met Toneelhuis, cc De Steiger en Rode Kruisopvangcentrum voor asielzoekers Menen.

Ook de vier P.U.L.S.ers tonen er werk:
Timeau De Keyser brengt met zijn gezelsschap Tibaldus de Engelse versie van Yvonne, prinses van Bourgondië.
Lisaboa Houbrechts & Kuiperskaai spelen The Winter's Tale, een multidisciplinaire voorstelling naar het stuk van Shakespeare.
Bosse Provoost & de polen zijn present met The Act of Dying, een reflectie op de rol van geweld en dood in onze samenleving die vertrekt vanuit de lichtheid en speelsheid van de tekenfilmfiguur.
Hannah De Meyer speelt Levitations, een poëtisch universum waar hoop en wanhoop, seksualiteit, liefde en dood elkaar raken. 

Ook interessante producties: