nl fr en
Film

Cinema: Where's my Roy Cohn?

De Cinema en Toneelhuis presenteren van november tot februari maandelijks een film die thematisch gelinkt is aan Angels in America. Op 8 en 12 januari 2020 vertonen we Where's my Roy Cohn?
De documentaire Where’s My Roy Cohn? reconstrueert het leven van een van de meest invloedrijke mannen uit de 20ste eeuw. De legendarische en controversiële (maffia)advocaat Roy Cohn had een carrière die zich uitstrekte van Joseph McCarthy tot Donald J. Trump. Van die laatste was hij zelfs de persoonlijke advocaat en mentor. Regisseur Matt Tyrnauer duikt met zijn documentaire in het leven van een figuur die enorm tot de verbeelding spreekt: er werd een onuitstaanbaar personage op hem geënt in het toneelstuk Angels in America en hij maakt als personage cameo’s in verschillende films. De louche Cohn creëerde met veel bravoure een mythe rond zichzelf, die ook in Where’s My Roy Cohn?in stand gehouden wordt.

Alle data

Er zijn geen aankomende activiteiten voor dit event.

  1. woensdag 8 januari 2020 — De Cinema, Antwerpen
  2. zondag 12 januari 2020 — De Cinema, Antwerpen

Reacties (0)

Laat hier uw reacties achter!

Toneelhuis biedt graag een forum aan theaterbezoekers om meningen te delen, maar we zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten. We behouden ons het recht voor reacties ongepubliceerd te maken wanneer het taalgebruik ongepast is.

TICKETVRAGEN? Mail ons op tickets@toneelhuis.be of bel ons +3232248844.

Uw mailadres zal niet openbaar worden gemaakt.

Ook interessante producties