nl fr en
Muziek

Absynthe Minded

20 years - unplugged

Absynthe Minded, het moniker waaronder Bert Ostyn en zijn gevolg al jaren Belpop-geschiedenis schrijven, duikt in 2021-2022 het twintigste levensjaar in.

Al twee decennia lang - een eeuwigheid in het huidige muziekcircuit - grossiert de band in frisse indiepop doorspekt met jazz, gypsy swing en rock. Puik songwriterschap met de kenmerkende warme stem van Ostyn erbovenop samengevat in zeven langspelers, waarvan laatste wapenfeit Riddle Of The Sphinx in juni ’20 het levenslicht zag. 

Het perfecte moment om een bloemlezing van die straffe carrière naar een intieme theatersetting - up close and personal - te vertalen alwaar Belpop-klassiekers als Envoi en My Heroics, Part One fantastisch tot hun recht zullen komen. 

En daarnaast dook Bert Ostyn naar aanleiding van het VTM-kijkcijferkanon Liefde Voor Muziek 2021 ook in het repertoire van collega’s Tourist LeMC, Geike Arnaert, Willy Sommers, Emma Bale, Ronny Mosuse en Cleymans & Van Geel, waarmee hij zijn statut als songwriter pur sang wederom etaleerde.

Een 20ste verjaardag om reikhalzend naar uit te kijken voor Absynthe Minded en hun fans!

"Absynthe Minded speelde een thuismatch met een laaiend enthousiast publiek én een performance die quasi vlekkeloos was." 

Credits

zang, gitaar

  • Bert Ostyn

bas

  • Sergej Van Bouwel

gitaar

  • Toon Vlerick

drums

  • Isolde Lasoen

Alle data

Er zijn geen aankomende activiteiten voor dit event.

  1. zondag 30 januari 2022 — 20u00 — Bourlaschouwburg, Antwerpen
  2. vrijdag 20 mei 2022 — 20u00 — Bourlaschouwburg, Antwerpen

Reacties (0)

Laat hier uw reacties achter!

Toneelhuis biedt graag een forum aan theaterbezoekers om meningen te delen, maar we zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten. We behouden ons het recht voor reacties ongepubliceerd te maken wanneer het taalgebruik ongepast is.

TICKETVRAGEN? Mail ons op tickets@toneelhuis.be of bel ons +3232248844.

Uw mailadres zal niet openbaar worden gemaakt.

Ook interessante producties