We moeten elkaar nog even missen...

We moeten elkaar nog even missen...

Toneelhuis blijft dicht voor publiek tot en met 31 januari 2021

Beste Toneelhuispubliek,


We hadden gehoopt u begin dit jaar weer te mogen ontvangen bij Toneelhuis. Maar het is nog te vroeg. Toneelhuis blijft dus nog even dicht voor publiek tot en met 31 januari 2021. Alle eerder geplande voorstellingen worden geannuleerd of verplaatst. We wachten de coronamaatregelen van de overheid mee af. 

Achter de schermen werken en repeteren de Toneelhuismakers veilig verder aan hun geplande producties. FC Bergman repeteert volop aan The Sheep Song. Ze maken de voorstelling zoals gepland en ze gaat in première van zodra de maatregelen het toelaten. 

Ook de andere geplande Toneelhuisproducties worden klaargestoomd voor dit voorjaar. Mokhallad Rasem en Kuno Bakker repeteren aan Homemade, een nieuwe samenwerking na hun succesvolle voorstelling De verse tijd.

Guy Cassiers maakt April, naar een tekst van Willem de Wolf over April Glaspie, Amerikaans ambassadeur in Irak, die in juli 1990 samenzit met Saddam Hoessein, president van Irak. 

Benjamin Verdonck tourt verder de wereld rond in Antwerpen. Volg alle passages op zijn Wereldtournee in Antwerpen

Achter de schermen zijn ook de repetities van I Silenti van Lisaboa Houbrechts volop aan de gang. De ploeg repeteert momenteel in Namen. Première eind januari bij Théâtre de Namur, als het mag. Op 26 & 27 februari te zien in de Bourla.

We touren de Toneelhuisproducties verder waar het kan.

We starten de ticketverkoop voor het voorjaar op zodra we zeker zijn dat voorstellingen opnieuw mogen doorgaan. Volg onze website en sociale media voor alle updates. #staysafe

 

Deze voorstellingen in de Bourla of V36 in januari en begin februari zijn geannuleerd:


Dankuwel voor uw begrip en uw geduld! Hou het intussen veilig en zorg goed voor elkaar.