Geef een onvergetelijke ervaring kado!

Geef een onvergetelijke ervaring kado!

Een theatervoorstelling = het ideale pakje

Zoek niet langer naar het ideale kerstgeschenk!
Geef een straffe, ontroerende, hilarische of filOsofIsche voorstelling kado in de mooiste theaterzaal van 't land.

Wat dacht u van deze Toneelhuisproducties?

AREN - Benjamin Verdonck
Benjamin Verdonck grasduint in zijn atelier en maakt een voorstelling van al zijn onuitgevoerde ideeën.

HOGE WEG - Toneelhuis & MartHa!tentatief
Een jonge vrouw voert actie voor een nieuw park in de inkomhal van een appartementsgebouw. Is het mogelijk om aan de hand van 64 belletjes het volledige portret te schetsen van een hedendaagse stad? Met Evelien Bosmans.

BAGAAR - Guy Cassiers & ARSENAAL / LAZARUS
Politieman Lucien Cordier ontpopt zich van 'zwakkeling' tot moordmachine. Een subversieve kritiek op de mythe van de perfect geoliede samenleving.

POQUELIN II - STAN & Olympique Dramatique 
"Kat- en muisslapstick! Opzichtige terzijdes! Misverstanden! Huwelijken! Bovendien gebeurt dat met zo'n aanstekelijk spelplezier dat zelfs de grootste zuurpruim in een lachkramp schiet. (...) Nee, weinig mis met deze Molière. Een lekker ouderwetse dijenkletser." – Gilles Michiels in De Standaard 

HET LITTEKEN LIP - Olympique Dramatique 
Een avontuurlijke zwerftocht doorheen even groteske als filosofische fabels, met Geert Van Rampelberg, Stijn Van Opstal en Wouter Hendrickx, op een tekst van Pieter De Buysser.


Of schenk een Toneelhuis kadobon voor een bedrag naar keuze, waarmee je kaartjes kan kopen voor Toneelhuisproducties, gastvoorstellingen en concerten, maar ook een Toneelhuisboek kan uitzoeken.
Er zijn 15 straffe Kleppervoorstellingen waaruit je kan kiezen, we hebben drie stevige concerten in de aanbieding, er is een mooi dansaanbod en natuurlijk nog veel gasttheater
In the picture in onze bookshop: de bejubelde roman van Bart Meuleman en een mooie tekstuitgave van Matisklo met gedichten van Paul Celan.

Bestel hier uw kadobon online of laat er een mooi kadoutje van maken aan onze ticketbalie in de Orgelstraat (naast de Bourla).
De ticketbalie in de Orgelstraat is geopend op ma van 12u tot 18u en van di t/m vr van 10u tot 18u.


En bovenal: FIJNE FEESTEN!

Ook interessante producties: