nl fr en

Reducties

TONEELHUIS vriendenpas

Met de TONEELHUIS vriendenpas geniet u van een vaste reductie op uw tickets. Hoe meer tickets u koopt, hoe meer voordeel u dus doet. Lees er hier meer over.  

-25

Voor jongeren hanteren we het speciale reductietarief van € 10! Lees er hier alles over.

65+

Bent u 65+? Dan geniet u ook van een speciaal reductietarief. Bekijk hier alle prijzen.

KANSENTARIEF

Iedereen in een financieel kwetsbare positie kan bij Toneelhuis voorstellingen bijwonen aan € 2.
U kan dit tarief op verschillende manieren bekomen:

A-kaart

De A-kaart is de spaar- en voordeelkaart van de stad Antwerpen. U kan punten sparen aan de zuil in de inkomhal van de Bourla. Eén bon op uw A-kaart is goed voor € 2 korting op een voorstelling naar keuze. Tijdelijke acties worden aangekondigd via de nieuwsbrief van de A-kaart. U kan de A-kaart op vele punten in de stad aankopen. Meer info op www.antwerpen.be/a-kaart.

SCHOLEN

Cultuurshock

oKo sectorpas

Alle werknemers van organisaties aangesloten bij Overleg Kunstenorganisaties (oKo) kunnen een sectorpas krijgen via het secretariaat van oKo. Sectorpashouders kopen bij Toneelhuis hun tickets aan professioneel tarief. 

Partners

Het professioneel tarief voor leden van oKo geldt ook voor Alumni UA, Davidsfonds, Deeltijds kunstonderwijs (DKO), aandeelhouders van De Groene Waterman, VeBeS, OPENDOEK, JONGdoek en Portplus.

Edenred

Wij aanvaarden zowel de Consumptiecheque als de Ticket Sport & Cultuur van Edenred. 

Antwerpen Ucoin

Toneelhuis stapt mee in het Ucoinproject van de stad Antwerpen. Werknemers van de stad die een consumptiekrediet hebben ontvangen, kunnen hiermee aan de ticketbalie tickets voor alle voorstellingen kopen.