nl fr en
Theater

SUE ME MODDERFOKKER

SKaGen

Bekijk foto's
Mathijs F Scheepers kruipt met grote graagte wederom solo op de planken, samen met kompaan Tim Clément die de muziek verzorgt. Met SUE ME MODDERFOKKER tackelt hij zijn verlangen naar wraak, oftewel “vengeance”. En la vengeance se mange avec patience… SUE ME MODDERFOKKER.
Over een zwangere vrouw met een lekke buik en een revolver in het verkeerde kastje. Over een veel te vroeg geboren jongetje met een gehavende linkerkant, een heel stille vader die in zichzelf lijkt te verdwijnen en een moeder die niet weet wat ze verkeerd heeft gedaan. Over de hond van Hitler en een dokter die maar niet komt. En helaas ook over een buurman die door dit alles heen walst. 

Mathijs F Scheepers viel al in 2001 in de prijzen op Theater aan Zee met zijn eerste monoloog Survival of the Fittest. Ook over zijn tweede solovoorstelling GarmischPartenkirchen (2012) was de pers laaiend enthousiast: “Laten we ook maar rechttoe rechtaan zijn en stellen dat de monoloog Garmisch-Partenkirchen ongemeen knap in elkaar zit. Ongemeen, omdat er zelden zo’n dunne lijn wordt bewandeld tussen theater, kleinkunst, stand­up en literatuur als in deze hoogst persoonlijke vertelling. En knap omdat deze delicate evenwichtsoefening moeiteloos ontroert: niet door de bravoure van de veelzijdige vorm, maar door de ontwapenende eerlijkheid waarmee Mathijs F Scheepers zijn hart lijkt uit te storten. Lijkt, omdat je nooit met zekerheid kunt achterhalen wat echt is of verzonnen.” —De Morgen

Op naar een nieuw avontuur in SUE ME MODDERFOKKER.

"De burenruzie moet in Vlaanderen zowat cultureel erfgoed zijn. Mathijs F. Scheepers bouwt er een intrigerende wraakmonoloog rond."

Credits

concept, tekst

  • Mathijs F Scheepers

spel

  • Mathijs F Scheepers

muziek

  • Tim Clément​

decor

  • Lidia Nagibina

kostuum

  • Barbara De Laere

productie

  • SKaGen

Alle data

Er zijn geen aankomende activiteiten voor dit event.

  1. woensdag 22 mei 2019 — 20u00 — Bourlaschouwburg, Antwerpen

Reacties (1)

Housaer rosette — 14 mei 2019

Hoe lang duurt de voorstelling “sue me modderfokker”
Op 22/5
Met dank

Toneelhuis — 14 mei 2019

Beste,
de voorstelling duurt 65 min.
Vriendelijke groet namens Toneelhuis

Laat hier uw reacties achter!

Toneelhuis biedt graag een forum aan theaterbezoekers om meningen te delen, maar we zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten. We behouden ons het recht voor reacties ongepubliceerd te maken wanneer het taalgebruik ongepast is.

TICKETVRAGEN? Mail ons op tickets@toneelhuis.be of bel ons +3232248844.

Uw mailadres zal niet openbaar worden gemaakt.

Ook interessante producties