nl fr en
Theater

Maandagavond on Tour

De Nwe Tijd

Een programma vol bijzondere gasten, gul laverend tussen stand-up, literatuur en theater.
Aan de mensen die nog niet weten wat een Maandagavond is, zouden we graag zeggen: koop even een kalender. Dan kun je daarop nu alvast 31 mei 2021 aankruisen. Op die dag maakt De Nwe Tijd namelijk de overstap van het kleinste podium van Antwerpen naar de grote zaal van de Bourla. 
Al vijf seizoenen lang organiseren Rebekka de Wit, Suzanne Grotenhuis en Freek Vielen in hun eigen huis de Maandagavonden. Ze schrijven nieuwe teksten, nodigen gasten en muzikanten uit, interviewen mensen en tonen filmpjes – allemaal rond een door hen zelf gekozen thema. Dat thema wordt kort van tevoren bepaald en is afhankelijk van de actualiteit, de stand van de sterren en de gebeurtenissen in hun eigen leven. Verwacht u dus aan een speciaal op maat gemaakt programma vol bijzondere gasten en nieuwe teksten, gul laverend tussen stand-up, literatuur en theater. 

Credits

van en met

  • Rebekka de Wit
  • Suzanne Grotenhuis
  • Freek Vielen

productie

  • De Nwe Tijd

Alle data

  1. dinsdag 16 november 2021 — Bourlaschouwburg, Antwerpen
  1. Geannuleerd: maandag 31 mei 2021 — 20u00 — Bourlaschouwburg, Antwerpen

Reacties (0)

Laat hier uw reacties achter!

Toneelhuis biedt graag een forum aan theaterbezoekers om meningen te delen, maar we zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten. We behouden ons het recht voor reacties ongepubliceerd te maken wanneer het taalgebruik ongepast is.

TICKETVRAGEN? Mail ons op tickets@toneelhuis.be of bel ons +3232248844.

Uw mailadres zal niet openbaar worden gemaakt.

Ook interessante producties

Orphans Dans 27 oktober 2021 t/m 28 oktober 2021

Orphans

tg STAN / Kloppend Hert / Toneelhuis