nl fr en
Dans

FF+Rew 60:00 Revisited

Bekijk foto's

Een diepgaand onderzoek naar angst en shock, een maniakale ontleding van een van de belangrijkste emoties uit Ann Van den Broeks unieke bewegingstaal.

De voorstelling bevat de kiem van vele elementen en thema’s die haar later werk kenmerken.

Twaalf jaar na datum herneemt Ann Van den Broek deze krachtige en dynamische voorstelling. Deze reprise is een een nieuwsgierig ‘binnenkijken’ in het verleden, de afgelegde weg én een vooruitblik naar de toekomst.

In FF+Rew 60:00 (REVISITED) toont Van den Broek vijf performers in een bevreemdend universum waar elke notie van tijd, plaats en ruimte ondergraven wordt. Hun toestand ontstaat vanuit een emotionele of fysieke klap, een moment van verbijstering. De muziek van Arne Van Dongen ontstond parallel met de choreografie. Zijn compositie ontwikkelde zich vanuit alle mogelijke en onmogelijke contrabasgeluiden die met de computer verder werden ingekleurd en gemonteerd.

FF+Rew 60:00 werd geselecteerd voor de Nederlandse Dansdagen 2006 als één van de belangwekkendste producties van het seizoen 2005-2006.

Credits

van

  • Ann Van den Broek

productie

  • WArd/waRD

Alle data

  1. zaterdag 26 mei 2018 — 20U00 — Bourlaschouwburg, Antwerpen

Reacties (0)

Laat hier uw reacties achter!

Toneelhuis biedt graag een forum aan theaterbezoekers om meningen te delen, maar we zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten. We behouden ons het recht voor reacties ongepubliceerd te maken wanneer het taalgebruik ongepast is.

Voor vragen mbt tickets kan u terecht op tickets@toneelhuis.be.

Uw mailadres zal niet openbaar worden gemaakt.

Ook interessante producties

Don Juan Theater 5 juni 2018

Don Juan

Comp. Marius / Tom Goossens / DESCHONECOMPANIE / Wouter Deltour