nl fr en
Muziek

DAAU

DAAU brengt waar het al vijfentwintig jaar garant voor staat: intense liveshows, die je meenemen van extase naar ontroering en weer terug. 

In 2017 bestaat het Antwerpse DAAU – ook bekend als Die Anarchistische Abendunterhaltung – vijfentwintig jaar. Om dat te vieren brengt de band een origineel retrospectief album uit met als curator Rudy Trouvé. Hij maakt een eigenzinnige selectie uit die kwarteeuw muziek maken. Vervolgens kruipt hij in de rol van producer en neemt de muziek opnieuw op met de band, mèt gastrollen voor de oorspronkelijke leden Buni en Simon Lenski.

Het concert wordt een feestelijke set waarin de energie van de begindagen van de band en het raffinement van de latere periode elkaar ontmoeten. DAAU brengt waar het al vijfentwintig jaar garant voor staat: intense liveshows, die je meenemen van extase naar ontroering en weer terug. Sinds zijn debuut staat DAAU op talloze podia van grote festivals in heel West-Europa, van Roskilde over Montreux Jazz tot Sziget. DAAU ontroert, verontrust en zoekt het avontuur op. Invloeden uit de hedendaagse en klassieke muziek en boven alles een grote emotionele zeggingskracht typeren de unieke sound van dit bijzonder ensemble.

daau.be

Alle data

  1. donderdag 24 mei 2018 — 21U00 — Bourlaschouwburg, Antwerpen

Reacties (0)

Laat hier uw vragen en reacties achter!

Toneelhuis biedt graag een forum aan theaterbezoekers om meningen te delen, maar we zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten. We behouden ons het recht voor reacties ongepubliceerd te maken wanneer het taalgebruik ongepast is.

Uw mailadres zal niet openbaar worden gemaakt.

Ook interessante producties