nl fr en

STUDEREN IN STIJL!

Study360: studeren in de Bourla

Toneelhuis zet van 13 mei tot en met 14 juni 2019 de deuren van de Foyer van de Bourlaschouwburg opnieuw open voor Antwerpse studenten. Kom in alle rust studeren in het prachtige kader van een 19de-eeuws theater.

WAAR EN WANNEER?

Er is plaats voor telkens 40 studenten en dit op weekdagen van 13 mei tot en met 14 juni 2019, telkens van 10u tot 17u. Niet op 16 & 17, 28 t/m 31 mei en Pinkstermaandag 10 juni 2019.  De Foyer  bevindt zich op de eerste verdieping in de Bourla.

WAT MAAKT DE LOCATIE UNIEK?

In deze 19e-eeuwse foyer kun je je eigen plekje zoeken en toch met veel mensen tegelijk aanwezig zijn. Je studeert ‘in stijl’ kan je wel zeggen. Pierre Bruno Bourla bouwde de schouwburg in 1830 en in 1834 ging de eerste opera in première. Alle belangrijke Antwerpse mensen zijn jullie de afgelopen 183 jaar al voorgegaan in deze ruimte en wie weet, is er wel wat kennis blijven hangen in de hoge plafonds.

Er is gratis koffie, thee en water. Tussendoor kan je ook vers fruit krijgen. En om 15u serveren we ijsjes voor € 1 in PIERRE.

Wil je je brein opfrissen?
In de inkomhal zorgen we voor een net en rackets om te badmintonnen!
En diegenen die zich aanmelden zijn ook welkom bij de voorstelling die 's avonds speelt. Er zijn daarvoor invulstrookjes voorzien op de placemats op jullie tafels.

TIJD VOOR EEN PAUZE

In de Foyer is het stilte en concentratie. In de trappenhal kun je uitblazen op de zetels en in de inkomhal vind je de PIERRE. Tijdens de openingsuren is er van alles aan de bar te verkrijgen, maar je mag deze ruimte ook gebruiken om even rustig je lunch op te eten.

Op vijf minuten wandelen van de Bourla vind je een aantal café’s met lekker broodjes en top koffie. De Graanmarkt, het Theaterplein en de Oude Vaartplaats zijn vlakbij. Voor een verfrissende zuurstofboost duik je even de Botanische tuin in, op vijf minuten stappen in de Leopoldstraat of ga in de hal even badminton spelen.

BEREIKBAARHEID

Fietsen kan je ruimschoots kwijt rond de Bourla. Velo-locaties zijn in de buurt. Tram 4 en 7 stoppen aan de Oudaen, op vijf minuten stappen.

www.study360.be

#study360
In samenwerking met Gate15

Heel welkom!