Smartphone testpubliek gezocht!

De ploeg van SKaGeN repeteert momenteel volop aan Closer, een voorstelling die op 7 januari in première gaat in de Bourla. Closer belooft een bijzondere theaterervaring te worden: de Bourla wordt getransformeerd tot een intieme arena waarin publiek en acteurs haast op elkaars lip zitten. Gewapend met uw eigen smartphone of tablet kan u elke zucht en elke beweging van de spelers volgen alsof ze naast u staan. Uw second screen verrijkt de theatrale realiteit in real time. Zo bent u, tot de tanden gewapend, getuige van de veldslag tussen deze vier personages. 

Om de voorstelling optimaal te beleven, neemt u zelf een smartphone of tablet (volledig opgeladen!) mee naar de Bourla en logt u in op de Closer app. Het is die app die de ploeg  graag even vooraf wil testen met allerlei mogelijke types smartphones en tablets.

Deze test gaat door op woensdag 23 december 2015 om 15u in de Bourla en duurt max. een half uurtje. Alle deelnemers worden beloond met een vrijkaart voor de voorstelling op datum naar keuze. 
 

Wil u daaraan meewerken, stuur even een mailtje naar communicatie@toneelhuis.be.

 

Closer
SKaGeN, Mathijs F Scheepers
7 t/m 10 januari 2016, 20u, Toneelhuis (Bourla)

Meer info over de voorstelling vindt u hier.