nl fr en

LevelUp Summer Studios

Call for artists in residence

LevelUp stelt van 29 juli tot 23 augustus verschillende studio’s in Kavka Oudaan gratis ter beschikking aan jonge, creatieve geesten.

Tijdens die vier weken krijgen artiesten van allerhande disciplines de kans om er te werken aan oude of nieuwe projecten. Performers, beeldende kunstenaars, muzikanten, acteurs … Iedereen die individueel of als collectief een creatief proces wil doorlopen, zich laat inspireren door alles wat episch, sociaal en urban is en zich wil laten bijstaan door een coach, kan zich inschrijven voor de LevelUp Summer Studios.

Vrijdag 23 augustus worden de deuren van de studio’s opengegooid en kunnen bezoekers het resultaat van vier weken onderzoek ontdekken.

PRAKTISCH

Deelnemers mogen maximum 30 jaar oud zijn. Vul het AANMELDINGSFORMULIER voor 17 juni 2019 in (per collectief verwachten we slechts één formulier en contactpersoon). Eind juni krijgen artiesten te horen of ze geselecteerd zijn voor een gesprek.

LevelUp is een project dat jonge beloftevolle artiesten uit Antwerpen wil ondersteunen en nieuwe en diverse kunstvormen een podium wil geven. LevelUp is een samenwerking tussen jongerencentrum Kavka en Toneelhuis, met de steun van Vlaanderen.