Beeldend werk van Benjamin Verdonck in Ik-Jij-Wij

Rasa matcht kunst en kinderen. De organisatie brengt in haar reizende tentoonstellingen hedendaagse kunst met een educatief concept en een scenografie op maat van kinderen. Op 5 oktober 2014 wordt Ik-Jij-Wij: Tentoonstelling & Forum over identiteit en interactie met de ander gelanceerd in De Grote Post in Oostende. Met werk van o.m. Benjamin Verdonck.

Rasa wil kinderen laten kennismaken met hedendaagse beeldende kunst als een gegeven dat integraal deel uitmaakt van deze wereld. Ik-Jij-Wij draait om identiteit en richt zich op vragen als “Hoe komt het dat je bent wie je bent? Gaat jezelf zijn vanzelf? Hoe beïnvloeden anderen jou hierbij? Wanneer hoor je bij een groep, hoe merk je dat?” De reizende tentoonstelling toont werk van Francis Alÿs, Anthony Goicolea, Sofie Muller, Nick Cave, Benjamin Verdonck, Shadi Ghadirian, Edith Ronse, Maen Florin, Vaast Colson, Margi Geerlinks en Koen Vanmechelen.

Het werk van Benjamin Verdonck is specifiek te zien binnen het ‘forum’ waar twaalf filmpjes getoond worden van KALENDER 09, met o.a. Shopping is funProcessie der dingenKlein kasteeltje van papierLange Wapper / Een klacht... Ook het boek KALENDER 09 ligt er ter inzage.

Publieke opening tentoonstelling op 5 oktober (gezinsvoormiddag, toegankelijk voor iedereen).

Voor (school)groepen: van 6/10 t.e.m. 31/10/2014.

 Voor gezinnen: tijdens de herfstvakantie (van 28/10 tot en met 31/10/2014) - van 10.30 uur tot 12.30 uur. (GRATIS)

Inschrijven via info@mu-zee-um.be of via het telefoonnummer van Mu-zee-um: 059/26 90 64.

http://www.rasa.be
http://www.degrotepost.be