nl fr en
Dans

Zooming in on loss

WArd/waRD

Zooming in on Loss is Ann Van den Broeks tweede voorstelling uit de triptiek The Memory Loss Collection, een project in verschillende etappes over het thema geheugenverlies. Het voorbereidend onderzoek naar de vormen van geheugenverlies en de fases waarin geheugenverlies zich manifesteert, vormde de basis voor de eerste voorstelling Blueprint on Memory.
De tweede voorstelling, Zooming in on Loss, focust op de relatie tussen het individu en zijn omgeving tijdens geheugenverlies. Alle emoties omtrent het verlies op zich, zoals woede en frustratie, verdriet en pijn, berusting en onverschilligheid, komen daarin aan bod.

Het opzet van Zooming in on Loss is een experiment en uitdaging omdat het zich afspeelt in een ruimte van 1.8 bij 1.8 meter waarin de performers opereren. Doordat het publiek rondom de performers staat en zit, kent Zooming in on Loss een grote mate van intensiteit en intimiteit. Een multidisciplinaire voorstelling in een installatie waarin performance, geluid, tekst, video en emotionele uitdrukkingen samenvloeien. Donker, fysiek en indringend in de kenmerkende stijl van Ann Van den Broek.
Lees hier het interview met Ann Van den Broek, opgetekend door Frederic Clijmans, student journalistiek van de AP Hogeschool.

Credits

productie

  • WArd/waRD
  • Ann Van den Broek

Alle data

Er zijn geen aankomende activiteiten voor dit event.

  1. Geannuleerd: donderdag 11 juni 2020 — 20u00 — Bourlaschouwburg, Antwerpen

Reacties (0)

Laat hier uw reacties achter!

Toneelhuis biedt graag een forum aan theaterbezoekers om meningen te delen, maar we zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten. We behouden ons het recht voor reacties ongepubliceerd te maken wanneer het taalgebruik ongepast is.

TICKETVRAGEN? Mail ons op tickets@toneelhuis.be of bel ons +3232248844.

Uw mailadres zal niet openbaar worden gemaakt.

Ook interessante producties