nl fr en
Evenement

Young City

Toneelhuis, Mokhallad Rasem

Bekijk foto's
Mokhallad Rasem trekt met zijn documentairefilm Young Baghdad (2015) naar de studenten van de!Kunsthumaniora en Costume Design (AP Hogeschool).

Vijf jaar geleden ging Mokhallad Rasem in Bagdad op zoek naar een generatie jonge mensen die opgegroeid is tijdens de oorlog. Hij vroeg hen naar hun dromen en legde ze vast in een aangrijpende documentaire, 
Young Baghdad

Mokhallad nodigt de studenten van de!Kunsthumaniora en Costume Design ook uit om te dromen over hun eigen toekomst, over wat zij voor zichzelf willen in hun leven. Hij werkt met de studenten rond dit thema. Ze maken nieuw beeldend werk en hij combineert de output van deze jonge mensen met die van de oorspronkelijke documentaire in een nieuwe film; Bagdad meets Antwerpen: Young City.

Credits

van

  • Mokhallad Rasem

in samenwerking met

  • Costume Design (AP Hogeschool)
  • de!Kunsthumaniora

productie

  • Toneelhuis

Alle data

Er zijn geen aankomende activiteiten voor dit event.

  1. dinsdag 28 april 2020 — 20u00 — V36, De Vrièrestraat 36, Antwerpen
  2. woensdag 29 april 2020 — 14u00 — V36, De Vrièrestraat 36, Antwerpen
  3. donderdag 30 april 2020 — 14u00 — V36, De Vrièrestraat 36, Antwerpen

Nieuws over ‘Young City’

Toneelhuis in tijden van corona Artikel — 29 april 2020

Toneelhuis in tijden van corona

In de Bourla en op reis

In het licht van de nieuwe maatregelen tegen het coronavirus ziet Toneelhuis zich genoodzaakt om alle geplande voorstellingen in de Bourla en op reis tot eind juni af te gelasten. In een theater is het immers onmogelijk de zo belangrijke social distancing te garanderen en de gezondheid van ons publiek staat nu voorop.

Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is, vindt u die op onze website en op social media. Alle ticketkopers worden per email of telefonisch geïnformeerd. Gezien de uitzonderlijke omstandigheden kan het even duren voor u een terugbetaling van de tickets ontvangt. Wij hopen op uw begrip.

Reacties (0)

Laat hier uw reacties achter!

Toneelhuis biedt graag een forum aan theaterbezoekers om meningen te delen, maar we zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten. We behouden ons het recht voor reacties ongepubliceerd te maken wanneer het taalgebruik ongepast is.

TICKETVRAGEN? Mail ons op tickets@toneelhuis.be of bel ons +3232248844.

Uw mailadres zal niet openbaar worden gemaakt.

Ook interessante producties

Operette Theater 16 december 2021 t/m 27 april 2022

Operette

Toneelhuis / Timeau De Keyser / tibaldus