nl fr en
Muziek

Kramer

Jeroen Perceval

Jeroen Perceval is niet enkel acteur (Rundskop, D’Ardennen, Tabula Rasa, De Dag, etc.) en filmmaker (August,D’Ardennen) hij maakt ook muziek onder de naam Kramer.
Zijn nieuwe album BEESTJE, dat goed werd ontvangen door de pers, maakte hij samen met producer Stijn Cole. Hierin geeft hij zonder gêne een inkijk in zijn ziel. Zijn teksten variëren van rauwe en pure poëzie tot humoristische reflecties over de dualiteit van ons bestaan. Op het podium wordt hij bijgestaan door de straffe soulstem van Prisca Nishimwe en de muzikanten Stijn Cole, Dago Sondervan, Bart Van Lierde en videokunstenaar Boemtjak.

Speciaal voor deze Bourla-avond nodigt Kramer verwante zielen uit on stage.

Er komen ook nummers uit zijn vorig album Droomt & Waakt aan bod maar dan in een nieuwe veston. Tussen de liedjes door weet hij als podiumbeest en rasverteller het publiek te bespelen met nonsens van de bovenste plank,
iedereen zal sowieso lichter de zaal verlaten.
Leve de innerlijke onrust!

Credits

muziek

  • Jeroen Perceval

Alle data

Er zijn geen aankomende activiteiten voor dit event.

  1. zaterdag 7 maart 2020 — 20u00 — Bourlaschouwburg, Antwerpen

Reacties (0)

Laat hier uw reacties achter!

Toneelhuis biedt graag een forum aan theaterbezoekers om meningen te delen, maar we zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten. We behouden ons het recht voor reacties ongepubliceerd te maken wanneer het taalgebruik ongepast is.

TICKETVRAGEN? Mail ons op tickets@toneelhuis.be of bel ons +3232248844.

Uw mailadres zal niet openbaar worden gemaakt.

Ook interessante producties