nl fr en
Theater

Gisteren was het geweldig!

Nico Sturm, Jonas Van Geel

Een liefdevolle clash tussen kompanen Nico Sturm en Jonas Van Geel.

Een ode aan de vriendschap en de liefde voor de oude revue, een onderzoek naar de kracht van een duo: hoe kunnen twee mensen een leven lang elkaar liefhebben en vrolijk blijven… 

Gisteren was het geweldig! doet gouden duo’s zoals De Woodpeckers, Snip en Snap, Peppi en Kokki, Siegfried en Roy en Simon and Garfunkel herleven in een zoektocht naar de oorsprong, de evolutie, en de impact van de lach tot op de dag van vandaag.

Een goudeerlijke, warme, ontroerende avond in een zelfgebouwd decor, met zelfgeschreven nummers en zelf uitgevoerde stunts.

Credits

van en met

  • Jonas Van Geel
  • Nico Sturm

regie

  • Frank Van Passel

muziek

  • Antoon Offeciers

decor

  • Kristof Oosterlynck

productie

  • De Stormbakkkerij

Alle data

Er zijn geen aankomende activiteiten voor dit event.

  1. vrijdag 18 mei 2018 — 20U00 — Bourlaschouwburg, Antwerpen

Reacties (1)

Roeland — 1 maart 2018

Een tijdje geleden speelden Jonas en Nico in Sint-Truiden en ik moet toegeven, ik ben aangenaam verrast. Het geheel was een mooi plaatje. Ze gebruikten een simpel decor om toch een heel verhaal uit te werken dat zich op verschillende plekken en in verschillende tijden afspeelde. Soms werd het wel wat langdradig als ze gewoon bleven praten tegen elkaar over een kleinigheid. Ook de moppen werden mettertijd ook wat minder, maar zeker niet slecht. Het idee dat ze hadden om te eindigen met een grote ruzie vond ik zowel inhoudelijk als symbolisch op zijn plaats. Kortom: een sobere voorstelling, maar zeker dik in orde.

Mvg

Baetens R.

Laat hier uw reacties achter!

Toneelhuis biedt graag een forum aan theaterbezoekers om meningen te delen, maar we zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten. We behouden ons het recht voor reacties ongepubliceerd te maken wanneer het taalgebruik ongepast is.

Voor vragen mbt tickets kan u terecht op tickets@toneelhuis.be.

Uw mailadres zal niet openbaar worden gemaakt.

Ook interessante producties