Muziektheater

Ans & Wilma

Concertantes

hetpaleis

“Ariane van Vliet en Alice Reijs gaan voluit  zoals ik spelers lang niet voluit heb zien gaan op een scène. Uitvergroot en dapper op de rand van het geloofwaardige, dat wordt in dit geval übergeestig. Ook omdat de teksten erg geschreven zijn.” - Griet Op De Beeck in De Morgen
 
Ariane van Vliet en Alice Reijs hebben twee grappige alter ego’s gecreëerd: Ans en Wilma. Twee zotte dozen op scène. Ariane van Vliet kent u als actrice in Toneelhuis, hetpaleis, LAZARUS en Blauwe Maandag Compagnie. Alice Reijs kent u van Van Vlees en Bloed, Den elfde van den elfde, Met Man en Macht, Het eiland, …

Ans en Wilma houden wel van een uitdaging! Deze keer plannen ze een concert. Heel professioneel. Denken ze. Maar op het podium gaat er van alles mis. Door Ans. Zegt Wilma. Door Wilma. Zegt Ans. Het leven in de showbusiness is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Want wat doe je als je tijdens een lied plots heel dringend moet plassen? En hoe los je het op als de elektriciteit uitvalt? Lukt het om een ruzie uit te vechten terwijl er een volle zaal naar je kijkt? En wie kan er eigenlijk het beste zingen Ans of Wilma? Ans zegt Wilma. Wilma zegt Ans.

ANS EN WILMA Concertantes is een grappige en ontroerende muziekvoorstelling voor de hele familie.

van en met

  • Ariane van Vliet
  • Alice Reijs

muzikanten

  • Stoffel Verlackt
  • Geert Hellings
  • Jonas van Den Bossche

productie

  • hetpaleis

Alle data

Er zijn geen aankomende activiteiten voor dit event.

  1. Geannuleerd: zondag 7 juni 2020 — 15u00 — Bourlaschouwburg, Antwerpen

Reacties (1)

Greet — 11 juni 2022

Beste,

Zijn er ook schoolvoorstellingen van Ans & Wilma verdwaald? Op school te organiseren of in het theater? Info hier rond is zeker welkom!

mvg
Greet
zoco - De Kameleon
werkgroep Nederlands

Laat hier uw reacties achter!

Toneelhuis biedt graag een forum aan theaterbezoekers om meningen te delen, maar we zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten. We behouden ons het recht voor reacties ongepubliceerd te maken wanneer het taalgebruik ongepast is.

TICKETVRAGEN? Mail ons op tickets@toneelhuis.be of bel ons +3232248844.

Uw mailadres zal niet openbaar worden gemaakt.

Ook interessante producties

Scènes Theater 25 maart 2023 t/m 26 maart 2023

Scènes

Werktoneel / KASK drama / Lucie Plasschaert / Joeri Happel