nl fr en
Theater

1000 bomen en granaten

Benjamin Verdonck, Toneelhuis

Op zondag 29 november gaat de klimaatmars niet door in Parijs, niet in Brussel, niet in Oostende, maar in Antwerpen zetten zes mannen een boom op.

#WeAreMarching

Onder de titel EVEN I MUST UNDERSTAND IT duiken in het straatbeeld van Antwerpen, Brussel, Rotterdam, Ljubljana en andere steden in verre en minder verre buitenlanden installaties, acties, activiteiten en vlugschriften op waarin Benjamin Verdonck vorm tracht te geven aan wat hem meer dan ooit bezighoudt: het uitblijven van het publieke debat over de stilaan onafwendbare veranderingen in ons ecosysteem. 

Credits

van

  • Benjamin Verdonck

productie

  • Toneelhuis

Alle data

Er zijn geen aankomende activiteiten voor dit event.

  1. zondag 29 november 2015 — 12u00 — Permekebibliotheek, Antwerpen

Nieuws over ‘1000 bomen en granaten’

Benjamin Verdonck in CROXHAPOX Artikel — 10 maart 2016

Benjamin Verdonck in CROXHAPOX

Benjamin Verdonck neemt deel aan een groepstentoonstelling van CROXHAPOX, het Gentse experimenteel centrum voor actuele kunst. De opening van Elf na twaalf vindt plaats op zaterdag 12 maart om 18 uur. Verdonck zet er de installatie “lesmateriaal voor het werk dat ik samen met een lagere school uit Antwerpen aan het maken ben” neer, onderdeel van Terug naar huis, een project dat op zijn beurt deel uitmaakt van het grotere EVEN I MUST UNDERSTAND IT.

Reacties (0)

Laat hier uw reacties achter!

Toneelhuis biedt graag een forum aan theaterbezoekers om meningen te delen, maar we zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten. We behouden ons het recht voor reacties ongepubliceerd te maken wanneer het taalgebruik ongepast is.

TICKETVRAGEN? Mail ons op tickets@toneelhuis.be of bel ons +3232248844.

Uw mailadres zal niet openbaar worden gemaakt.

Ook interessante producties