nl fr en

“Over de malloten die we onherroepelijk zijn” - Lees hier de mooie recensie van Pieter T’Jonck in Etcetera over Wat ik graag zou zijn als ik niet was wat ik ben

“Geen vreemder stuk dan Wat ik graag zou zijn als ik niet was wat ik ben van Benjamin Verdonck en Willy Thomas. Het gaat over alles en niets. Het gaat over verlangens, angsten en ergernissen, over geloof, bijgeloof en magisch wensdenken, maar kaart tussendoor politieke overtuigingen en brandende kwesties aan. Het gaat ook over beelden en woorden: hoe die een onbeheersbare werkelijkheid ‘framen’ en inzichtelijk maken, al is dat dan op een onherkenbaar vervormde manier. Misschien gaat het over de onzekere greep die kunstenaars hebben op de werkelijkheid. Alleen: zij spreken er wel over en houden ons zo een spiegel voor. Een vervormde, maar toch.” aldus Pieter T’Jonck.

Lees de volledige recensie van Pieter T’Jonck op de website van Etcetera

Ook interessante producties: