nl fr en

Inleidingen & nagesprekken

Inleidingen

In de Bourlaschouwburg vinden op alle weekdagen behalve de premièredata inleidingen plaats bij de Toneelhuisvoorstellingen. U komt meer te weten over de regisseur en diens werkwijze, het regieconcept, de schrijver en de acteurs. Deze gratis inleidingen starten telkens om 19u15 en worden georganiseerd in de rondgang van de Bourla op de eerste verdieping. Op aanvraag geeft Toneelhuis inleidingen op school.

Nagesprekken

In de Bourla bieden we nagesprekken bij elke nieuwe Toneelhuiscreatie op de eerste zaterdag na de première.
In scholen, op aanvraag.

Q&A’S

We organiseren Questions and Answers in samenwerking met de masterstudenten Theater-, Film- en Literatuurwetenschappen van de Universiteit Antwerpen. Sommige van deze momenten vervangen onze reguliere nagesprekken in de Bourlazaal. De studenten bereiden zich in kleine groepjes voor op deze gesprekken en zijn uw host van de avond.

zetelgesprekken

In het seizoen 2020-2021 organiseerden we voor het eerst Zetelgesprekken, digitale gesprekken die u vanuit uw zetel kan volgen. Via Zoom kan u in gesprek gaan met makers en acteurs, of luisteren naar een interview door theater- film en literatuurstudenten van de Universiteit Antwerpen. Na aanmelding krijgt u alle info nodig om het Zetelgesprek te volgen.