nl fr en

Vriendenpas

Koop een TONEELHUIS vriendenpas en geniet van een mooie korting op bijna elke voorstelling. Hoe meer tickets je met een TONEELHUIS vriendenpas koopt, hoe groter het voordeel.

wat is het? 

De Toneelhuis vriendenpas is een reductiepas met een persoonlijke code. De pas geldt één seizoen en biedt een korting van 25% Voor €15 word je al vriend van Toneelhuis en ontvang je een unieke kortingscode. Koop dus eerst je vriendenpas voor je online tickets bestelt. Met de kortingcode krijg je meteen het voordeeltarief te zien. Je kan ook later in het seizoen beslissen naar welke voorstellingen je komt.

Hoe werkt het?

Met uw code bij de hand ga je naar de bestelpagina van uw gekozen voorstelling en kies je voor het prijstype TONEELHUIS vriendenpas. Je voert je code in en je korting wordt meteen verrekend. Je kan de pas online en aan de balie gebruiken en is geldig voor alle Toneelhuis- en gastproducties (uitgezonderd concerten en festivals). 

Benieuwd naar onze voorstellingen?

Ontdek hier alle premières, hernemingen, coproducties en gastvoorstellingen voor komend seizoen. We zijn er bijzonder trots op!