nl fr en

Vriendenpas

Koop een TONEELHUIS vriendenpas en geniet van een mooie korting op bijna elke voorstelling. Hoe meer tickets u met een TONEELHUIS vriendenpas koopt, hoe groter het voordeel.

wat is het? 

De TONEELHUIS vriendenpas is een reductiepas met een persoonlijke code en geldig gedurende één seizoen. We beschouwen de vriendenpashouders als onze Toneelhuisvrienden, die voor heel wat voorstellingen kunnen genieten van een mooie korting van 25%. Voor €15 wordt u al vriend van Toneelhuis en ontvangt u een unieke kortingscode. U kan gerust ook later in het seizoen beslissen naar welke voorstellingen u komt.

Hoe werkt het?

Met uw code bij de hand gaat u naar de bestelpagina van uw gekozen voorstelling en kiest u voor het prijstype TONEELHUIS vriendenpas. U voert uw code in en uw korting wordt meteen verrekend. U kan de pas online en aan de balie gebruiken en is geldig voor alle Toneelhuis- en gastproducties (uitgezonderd concerten, Love at first Sight en Antwerpse Kleppers). We hebben de vriendenpas van het seizoen 2020-2021 verlengd tot eind juni 2022. U kan dus ook voor alle producties van het nieuwe seizoen van deze mooie korting blijven genieten! 

Benieuwd naar onze voorstellingen?

Ontdek hier alle premières, hernemingen, coproducties en gastvoorstellingen voor komend seizoen. We zijn er bijzonder trots op!