Muziek

Waxahatchee

Trix en Toneelhuis werken nog eens samen: rauwe, diep in de Americana gewortelde indiefolk in de Bourla! Voor fans van Hop Along, Sharon Van Etten, Julien Baker, Big Thief, Angel Olson.
WAXAHATCHEE (SOLO)

Katie Crutchfield, alias Waxahatchee, is een indie-folkie uit Tennessee met een 'west coast heart and an east coast mentality'. Zo zong ze in haar allereerste project, P.S. Elliot, de band met haar zus Allison. 

Inmiddels leverde Crutchfield met St. Cloud haar vijfde album af onder de naam Waxahatchee, waarop ze terugkeert naar die rauwe, diep in de Americana gewortelde invloeden die je verwacht bij haar Alabama roots. 

Op 16 april speelt Waxahatchee een ongetwijfeld magische soloshow in de Bourla in samenwerking met Trix.

SUPPORT: Indigo Sparke
Indigo Sparke schrijft met een zeldzame reflectieve stem. Haar nummers pluizen onderwerpen zoals liefde, verlies, rouw en woede uit. Met haar woorden schetst ze een verhaal, met haar geluid laat ze het je voelen. Een dagboek, speciaal gemaakt om groots op te dragen.
Haar debuut EP Night Bloom maakte van Indigo een vaste waarde in de Sydney music scene. Haar debuutalbum Echo kwam uit in 2021. Hysteria, Indigo’s nieuwste plaat volgde in 2022. 

Alle data

Er zijn geen aankomende activiteiten voor dit event.

  1. zondag 16 april 2023 — 20u00 — Bourlaschouwburg, Antwerpen

Ook interessante producties

A Revue Theater 28 juni 2023 t/m 30 juni 2023

A Revue

d e t h e a t e r m a k e r / Benjamin Abel Meirhaeghe