nl fr en
Evenement

Openingsfeest

As fears go by

De nieuwe Toneelhuisartiesten starten samen met de gastartiesten, het publiek, liefhebbers, buren en andere nieuwsgierigen op feestelijke en uitbundige wijze hun nagelnieuwe eerste seizoen.

Seizoen 2022-2023 is klaar om uitgepakt te worden. Meer dan ooit houden we van de theatrale verbeelding, het grote gebaar en de kracht van het collectief. 

Op 30 september nodigen we je uit op ons groot openingsfeest! Kom alles te weten over onze nieuwe makers en hun voorstellingen, drink samen met ons een glas en geniet van verrassende performances en straffe concerten doorheen het gebouw. En kom mee dansen! 

PROGRAMMA

  • 19u: feestelijke ontvangst
  • 20u: seizoenspresentatie in de zaal met Benjamin Abel Meirhaeghe, FC Bergman, Gorges Ocloo, Jaouad Alloul, Jozef Wouters, Lisaboa Houbrechts, Olympique Dramatique, Naomi Velissariou en tg Stan
  • 21u15: receptie en feest met performances en muziek van Oriana Ikomo, One Man Party, Chibi Ichigo en dj-set van Choco Zoulou.

Maak kennis met de muzikanten!

Oriana Ikomo

Oriana Ikomo is het project van de 23-jarige muzikante/performer Oriana Mangala dat vorm kreeg na haar studies aan het Conservatorium van Gent. Haar inspiratie haalt ze uit jazz, R&B, soul en elektronische muziek met als resultaat een unieke, dromerige sound die haar soulvolle stem begeleidt. Haar debuutsingle 'YOU' was een schot in de roos, en scoorde meteen een feature op de internationale blog NOWNESS. Voor fans van FKA Twigs, Celeste en Solange.
Bekijk haar clip YOU op Youtube

One Man Party
Steve Slingeneyer, drummer van Soulwax, is de man achter One Man Party. De laatste jaren tourde hij doorheen Europa als DJ. Z’n roots liggen in Gent, hij is dus sterk beïnvloed door New Beat, Rave, Acid House en Techno uit de jaren ’80 en ’90. Bereid je voor op een vet feestje.
Een eerste impressie op Youtube


Chibi Ichigo
Chibi Ichigo aka Sabina Nurijeva is net 24 geworden, maar kan nu al beschouwd worden als één van de opkomende vrouwelijke talenten in de Belgische Electro scene. De Russisch-Belgische zangeres brengt pittige, dansbare elektronische muziek met flarden pop en hiphop. Zingen en rappen doet ze in het Russisch én het Nederlands. Ze woont in Brussel en draagt een Japanse artiestennaam Chibi Ichigo (‘kleine aardbei’).

Bekijk haar clip Gracht (featuring Jan Paternoster) op Youtube.

Choco Zoulou
DJ Choco Zoulou werd geboren in Kinshasa en groeide op tussen Parijs en Brussel. Ze is gepassioneerd door Rumba muziek.
Een impressie op Instagram
 

Alle data

Er zijn geen aankomende activiteiten voor dit event.

  1. vrijdag 30 september 2022 — 20u00 — Bourlaschouwburg, Antwerpen

Nieuws over ‘Openingsfeest’

Ontdek onze festivals! Artikel — 8 juni 2022

Ontdek onze festivals!

Toneelhuis heeft een berg moois voor jou in petto. Nieuwe artiesten. Nieuwe perspectieven. Nieuwe vormen.

Reacties (0)

Laat hier uw reacties achter!

Toneelhuis biedt graag een forum aan theaterbezoekers om meningen te delen, maar we zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten. We behouden ons het recht voor reacties ongepubliceerd te maken wanneer het taalgebruik ongepast is.

TICKETVRAGEN? Mail ons op tickets@toneelhuis.be of bel ons +3232248844.

Uw mailadres zal niet openbaar worden gemaakt.

Ook interessante producties

Atropa Theater 5 december 2022 t/m 21 december 2022

Atropa

Toneelhuis / Theater Utrecht / Orkater / Naomi Velissariou / Floor Houwink ten Cate