nl fr en
Evenement

I HATE MONDAYS

Bekijk foto's
I HATE MONDAYS is een nieuw urban concept dat jong en divers creatief talent en de brede kunstsector samenbrengt. Vier maandagen lang cureert LevelUp de Bourlascène, werkt samen met haar favoriete lokale artiesten en introduceert nieuwe en diverse kunstvormen op scène! 

LevelUp is een nieuw artiesten collectief dat zich inzet voor creatief talent in Antwerpen en bestaat uit een achttal beloftevolle artiesten uit de stad. Dit initiatief is een samenwerking tussen jongerencentrum Kavka en Toneelhuis, met de steun van Vlaanderen. 

Line-up voor maandag 15 oktober 2018:

19u00 - deuren open

19u30 - inkomhal Bourla
FOR ALL QUEENS! presents: The Priviliged Ones

20u30 - Bourlascène
MamaNaFanta (Band)
Esohe Weyden (Poete)
Serine Ayari (Stand-Up Comedienne)
Cristina Sapalo (Zangeres)
Soraya Van Welsenis (Actrice)
Zelda Fitzegerald (MC)
Monica Kamara (Poete)
Sesa Poetry (Poete)
Ramos Sama (Danser)
Christopher Yankho Mayhe (Danser) 

21u30 - headliner:  Dvtch Norris (Pukkelpop, Tomorrowland, Coely,...)

Deze eerste editie van I HATE MONDAYS is onderdeel van het nieuwe festival L’ Afrique c’est chic. Onder die feestelijke naam slaan ccBe, De Roma en Arenberg de handen in mekaar voor een kleurrijk festival dat de kunst, de muziek en de identiteit van de Afro-cultuur overal ter wereld viert. Verspreid over verschillende locaties in de stad en haar districten kan u van 4 tot 21 oktober drie weken lang genieten van diverse culturele shows: literaire happenings, culinaire avonden, performances, film, theater, dans en een breed scala aan nieuwe muziek en stijlen.

Alle data

Er zijn geen aankomende activiteiten voor dit event.

  1. maandag 15 oktober 2018 — 19U00 — Bourlaschouwburg, Antwerpen

Reacties (0)

Laat hier uw reacties achter!

Toneelhuis biedt graag een forum aan theaterbezoekers om meningen te delen, maar we zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten. We behouden ons het recht voor reacties ongepubliceerd te maken wanneer het taalgebruik ongepast is.

Voor vragen mbt tickets kan u terecht op tickets@toneelhuis.be.

Uw mailadres zal niet openbaar worden gemaakt.

Ook interessante producties