nl fr en
Theater

Foyergesprek: Angels in America

Marie Laga en Peter Van Breusegem

Angels in America is een caleidoscopisch verhaal en een complex portret van een strijdvaardige generatie die ingaat tegen de tijdsgeest: de ravage die aids aanricht sterkt de ultraconservatieve krachten in hun strijd tegen de vrije liefde; tegelijk wordt de ziekte als een op te lossen probleem genegeerd.
 
De voorstelling raakt thema's aan als LGBTQ, Amerikaanse politiek in de jaren '80 onder de conservatieve Reagan-administratie, de opkomst van AIDS, de communistenjacht met het proces van Julius en Ethel Rosenberg, homoseksualiteit, Joodse identiteit, New York, ...

Op 16 november nodigen we Marie Laga, hiv-experte aan het Instituut voor Tropische Geneeskunde Antwerpen, en Peter Van Breusegem, oprichter van The Foundation, een buddy-systeem voor aids- en hiv-patiënten, uit. 

Neal Leemput modereert het gesprek.

Alle data

Er zijn geen aankomende activiteiten voor dit event.

  1. zaterdag 16 november 2019 — 17u00 — Bourlaschouwburg, Antwerpen

Reacties (0)

Laat hier uw reacties achter!

Toneelhuis biedt graag een forum aan theaterbezoekers om meningen te delen, maar we zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten. We behouden ons het recht voor reacties ongepubliceerd te maken wanneer het taalgebruik ongepast is.

TICKETVRAGEN? Mail ons op tickets@toneelhuis.be of bel ons +3232248844.

Uw mailadres zal niet openbaar worden gemaakt.

Ook interessante producties