nl fr en
Theater

De SWITCH van A

voorheen "BAB(b)EL / klankbad stad"

Het BURO voor Stedelijk Enthousiasme viert de start van een nieuwe stedelijke realiteit in een spectaculair fictie / nonfictie programma met interventies van o.a. schrijfster Dalila Hermans, de nieuwe stadsdichter Maud Van Hauwaert, Miss Belgie Angeline Flor Pua en de elf performers van Female Take Over. 

Met de deskundige toelichting van Mohamed Barrie en professor Dirk Geldhof. Met live interventies uit de levende stad, met skype interventies uit Londen, Toronto, NY, Sao Paolo, … 
En met relativerende slotliederen door de beste (echt de allerbeste!) artiesten van de stad.
 
Het BURO voor Stedelijk Enthousiasme is een stedelijk experiment in de schoot van MartHa!tentatief, Toneelhuis en Kavka. Doel is het verbeelden van de stad met artistieke acties, onderzoek en debat. Een zoektocht naar een enthousiast discours en een nieuwe artistieke praktijk voor de snel veranderende stad.

marthatentatief.be

Credits

van

  • Bart Van Nuffelen

beeld

  • Beatrijs Lomaerts

productie

  • Buro voor Stedelijk Enthousiasme
  • MartHa!tentatief

Alle data

  1. dinsdag 22 mei 2018 — 20U00 — Bourlaschouwburg, Antwerpen

Nieuws over ‘De SWITCH van A’

Artikel — 8 mei 2017

NIEUW: BURO voor Stedelijk Enthousiasme

Het BURO voor Stedelijk Enthousiasme, een initiatief van Toneelhuis en MartHa!tentatief, is een kleine maar wendbare onderzoeks- en productiecel die zich expliciet laat inspireren door een zich steeds wijzigende stedelijkheid. De kern van het BURO bestaat uit Adinda Vanderzande, Erwin Jans en Bart Van Nuffelen.

Reacties (0)

Laat hier uw reacties achter!

Toneelhuis biedt graag een forum aan theaterbezoekers om meningen te delen, maar we zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten. We behouden ons het recht voor reacties ongepubliceerd te maken wanneer het taalgebruik ongepast is.

Voor vragen mbt tickets kan u terecht op tickets@toneelhuis.be.

Uw mailadres zal niet openbaar worden gemaakt.

Ook interessante producties

Don Juan Theater 5 juni 2018

Don Juan

Comp. Marius / Tom Goossens / DESCHONECOMPANIE / Wouter Deltour