Evenement

Cultuurweekend 2022

Op zondag 28 augustus zetten we de deuren van de Bourla wagenwijd open tijdens het Cultuurweekend. Kom op het zonnige terras van bar PIERRE genieten van een drankje en een hapje en pik een gratis bezoek aan de Bourla mee. Scoor er meteen ook een Toneelhuis vriendenpas aan een exclusieve cultuurweekendkorting.
Bezoek aan de Bourla

Breng op zondag 28 augustus tussen 13u tot 17u op je eigen tempo een bezoek aan de Bourlaschouwburg. Je mag vrij rondlopen, onze gidsen wachten je op en geven hier en daar een woordje uitleg over de geschiedenis van dit negentiende eeuwse theater, de authentieke theatermechaniek, de uitbundige Foyer, de prachtige zaal. 

Een project in samenwerking met ATLAS, integratie & inburgering Antwerpen en Encora. 
Doorlopend gratis te bezoeken tussen 13u en 17u, geen tickets nodig.


Toneelhuis vriendenpas te koop aan exclusieve Cultuurweekendkorting

Onverschrokken en vol verwachting presenteren we ons gloednieuwe seizoen, waarin we het theater willen vieren als een levend medium. En wie leven zegt, zegt: vallen en weer opstaan, schuren en botsen, aanmodderen en naar de sterren reiken.

Meer dan ooit houden we van de grote zaal. De theatrale verbeelding. Het grote gebaar. Seizoen 2022-2023 vormt de start van een nieuwe theatermakers en collectieven: FC Bergman, Olympique Dramatique, Gorges Ocloo, Lisaboa Houbrechts, Benjamin Abel Meirhaeghe, Naomi Velissariou, Jaouad Alloul, tg STAN en Jozef Wouters. 

Verwacht je elke maand aan een feestelijke première, naast vele hernemingen en gastvoorstellingen. Ontdek hier het programma voor 2022-2023!

Boek nu alvast de beste plaatsen. Met de Toneelhuis vriendenpas geniet je van een mooie korting op bijna elke voorstelling van volgend seizoen. Hoe meer tickets je met een  vriendenpas koopt, hoe groter het voordeel.

Exclusief tijdens het Antwerps Cultuurweekend te koop aan €10 in plaats van €15: 
  • aan de kassa in de Bourla op zondag 28 augustus tussen 13u en 17u
  • online van vrijdag 27 augustus 17u tot zondag 29 augustus 22u

Alle data

Er zijn geen aankomende activiteiten voor dit event.

  1. zondag 28 augustus 2022 — 13u00 — Bourlaschouwburg, Antwerpen

Ook interessante producties

A Revue Theater 28 juni 2023 t/m 2 juni 2024

A Revue

d e t h e a t e r m a k e r / Benjamin Abel Meirhaeghe