nl fr en
Muziek

Amenra

akoestisch

Bekijk foto's
Trix en Toneelhuis doen het samen: Amenra akoestisch in de Bourla! Toneelhuis en Trix hadden niet veel snuffeltijd nodig om de schaduwwereld van Amenra nog eens naar Antwerpen te halen. De uiterst intrigerende Kortrijkse band brengt hun donkere songs tijdens dit concert akoestisch, in de prachtige en perfecte setting van de Bourla.
 
Donker. Intens. Verwoestend en verslindend. Amenra maakt al meer dan twintig jaar gitzwarte post/doommetal en is een gevestigde waarde in de Belgische metalscene. Doordrenkt met spiritualiteit en de zoektocht naar licht in de duisternis. De liveshows van dit Kortrijkse collectief zijn indringend, meeslepend en zinderend, maar de band is méér dan enkel een band. Het is een broederschap dat zich verbindt onder de noemer Church of Ra.

Op 25 juni verscheen het nieuwe album De Doorn: "'De doorn’ van Amenra snijdt dwars door je ziel en laat er de wonderlijkste littekens achter", aldus Humo. Op 24 oktober speelt Amenra volledig stripped down en akoestisch in de prachtige Bourla.

Alle data

Er zijn geen aankomende activiteiten voor dit event.

  1. zondag 24 oktober 2021 — 20u00 — Bourlaschouwburg, Antwerpen

Reacties (0)

Laat hier uw reacties achter!

Toneelhuis biedt graag een forum aan theaterbezoekers om meningen te delen, maar we zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten. We behouden ons het recht voor reacties ongepubliceerd te maken wanneer het taalgebruik ongepast is.

TICKETVRAGEN? Mail ons op tickets@toneelhuis.be of bel ons +3232248844.

Uw mailadres zal niet openbaar worden gemaakt.

Ook interessante producties

Madrigals Theater 27 september 2022 t/m 12 mei 2023

Madrigals

Muziektheater Transparant / d e t h e a t e r m a k e r / Benjamin Abel Meirhaeghe