nl fr en

Word jij onze nieuwe collega?

Toneelhuis is op zoek naar een nieuwe stagemanager.

Toneelhuis is een stadstheater met internationale allure. Het produceert voorstellingen voor de grote zaal, in de eerste plaats op de Antwerpse Bourlascène voor een breed lokaal publiek en vervolgens – via tournees – voor een breed, regionaal en internationaal publiek.
Toneelhuis is een huis van het verschil, naast Guy Cassiers creëren vier andere artiesten er hun werk, uiteenlopend qua discipline en schaal: Olympique Dramatique, Benjamin Verdonck, FC Bergman en Mokhallad Rasem. Sinds 2017 wordt dit palet verruimd met P.U.L.S., een nieuw project voor jonge makers (Project for Upcoming Artists for the Large Stage).

Ter versterking van het team zoekt Toneelhuis een:

STAGE MANAGER (v/m/x) voor de Bourlaschouwburg

Als stage manager ben je verantwoordelijk voor een feilloos technisch en veilig verloop van de Toneelhuis- en gastvoorstellingen op de scène van de Bourlaschouwburg. Je bent betrokken vanaf de technische voorbereiding tot de uitvoering van de activiteiten en fungeert als brugfiguur tussen het gezelschap, de technische ploeg en de coördinator van de Bourla. Jouw technische ervaring zal aangesproken worden ter ondersteuning van de eigen creaties. Je geeft leiding aan een team theatertechniekers (en neemt zo nodig hun polyvalente functie in) en waakt over het goed functioneren van de technische infrastructuur. Je komt terecht in een enthousiaste ploeg, waarbij jouw collega stage manager, de technisch coördinator van de Bourla en de technisch directeur jouw directe sparring partners zijn.

Jouw profiel :

● Je hebt een specialisatie in een podiumtechnisch vakgebied en een allround inzetbaar profiel.
● Je hebt een uitstekend technisch inzicht en materialenkennis en bent bereid die kennis uit te breiden.
● Je hebt een scherpe blik op veiligheid op de werkvloer en bent op de hoogte van de huidige regelgeving en veiligheidsnormen met betrekking tot elektriciteit en werken op hoogte.
● Je bent vertrouwd met de gangbare technische software en algemene IT.
● Je gaat zorgzaam om met de technische infrastructuur en hebt oog voor zaken die verbeterd kunnen worden.
● Je bent een sterke communicator en inspirerende, motiverende coach.
● Je kan zeer goed probleemoplossend denken
● Je hebt een hart voor de Bourlaschouwburg als beschermd monument en het werk dat in Toneelhuis geproduceerd en getoond wordt.

Wat bieden wij:

● Een voltijds contract voor onbepaalde duur, indiensttreding voorzien vanaf medio augustus.
● Een job met veel autonomie binnen een dynamische, diverse en toonaangevende culturele organisatie.
● Verloning volgens CAO Podiumkunsten - PC 304, rekening houdend met relevante anciënniteit.

Interesse?

Bezorg jouw motivatiebrief en cv aan Laure De Winde.