Toneelhuisateliers en kinderopvang, ook volgend seizoen bij elke matineevoorstelling!

Na het grote succes van de Toneelhuisateliers dit seizoen, plannen we in 2014 – 2015 negen creatieve ateliers voor kinderen vanaf vier jaar en opvangmiddagen voor de allerkleinsten tijdens matineevoorstellingen.

In het laatste atelier van dit seizoen leefden de kinderen zich helemaal in in de droomwereld die Mokhallad Rasem op scène neerzette.

Mokhallad Rasem creëerde met Hamlet Symphony een voorstelling die zich ontwikkelt als een droom waarin muziek en dans een prominente rol spelen.

Ook in het atelier op de repetitiezolder was dat het geval. De kinderen tekenden allerlei vormen, symbolen, afbeeldingen op het ritme, de intensiteit en de symboliek van de muziek uit de voorstelling. Vervolgens bereidden ze hun lichaam voor door heel associatief te bewegen en samen te dansen. Na een welverdiende pauze met een koekje en een drankje mondde dit uit in een mooie unisonodans die sterk aan Hamlet Symphony doet denken. Allemaal kleine Hamletjes, Gertrudes, Claudiussen en Ophelia’s!

Naast deze Toneelhuisateliers voorzien we ook opvang voor de allerkleinsten.

PRAKTISCH
Gratis deelname, u schrijft uw kind in wanneer u reserveert voor een matineevoorstelling en vermeldt naast de naam ook de geboortedatum.
Minimumleeftijd Toneelhuisatelier: 4 jaar, daarnaast is kinderopvang mogelijk van nul tot vier jaar.
Om 14u30 verzamelen we in de hal van de Bourlaschouwburg (ophalen gebeurt op dezelfde plek).
Na afloop van de voorstelling ontmoeten kinderen en ouders elkaar weer in de Bourlahal.

Beleef alle Toneelhuismatinees aan het voordeligste tarief met ons matineeabonnement!
https://www.toneelhuis.be/nl/tickets/abo/

Meer info over de Toneelhuisateliers:
https://www.toneelhuis.be/nl/uw-bezoek/ateliers/

Ook interessante producties: