Toneelhuis op reis

De Bourla en De Foyer krijgen een grondige opfrisbeurt en sluiten even de deuren maar de Toneelhuismakers zitten niet stil deze zomer. Benjamin Verdonck trok al naar Rakvere (Estland) en gaat nog naar Groningen (NL), Mokhallad Rasem reist naar Birmingham (GB) en Madrid (ES), FC Bergman vertrekt naar ’s Hertogenbosch en Rotterdam (NL). In de Bourla wordt er achter de schermen naarstig gewerkt aan AUGUSTUS ergens op de vlakte en De blinden.

Benjamin Verdonck is intussen terug van Estland waar hij op 4 en 5 juli notallwhowanderarelost speelde op het Baltoscandal festival. Mokhallad Rasem is met zijn productie Wachten op 11 juli te gast op het BE festival in Birmingham en op 23 en 24 juli op het Fringe festival in Madrid. FC Bergman gaat met Van den vos op 7, 8 en 9 augustus naar het Boulevard festival in ’s Hertogenbosch.

Verder in augustus is hier achter de schermen schoon volk is huis. De sterrencast van AUGUSTUS ergens op de vlakte komt van Antwerpen (Toneelhuis), Brussel (KVS) en Gent (NTGent) afgezakt om hun tanden te zetten in dit acteursstuk onder leiding van Tom Dewispelare en Stijn Van Opstal. Ook starten de repetities voor De blinden met het voltalige ensemble van Toneelhuismakers en -spelers!

En de zomer sluit in schoonheid af: FC Bergman gaat opnieuw naar Nederland en speelt 300 el x 50 el x 30 el in de Stadschouwburg van Rotterdam.

Hier in Antwerpen zijn het bespreekbureau en de Bourla gesloten van maandag 7 juli t/m vrijdag 8 augustus 2013. Vanaf zaterdag 9 augustus kan u opnieuw terecht in de Orgelstraat voor tickets en abonnementen. Maar u hoeft zolang niet te wachten, u kan steeds online abonnementen of losse tickets bestellen.

Toneelhuis is present op de Cultuurmarkt, zondag 31 augustus 2014. Op 4 september zet de Bourla zijn deuren opnieuw wijd open. We openen het seizoen met Hamlet vs Hamlet, dat opnieuw speelt in het kader van Het Theaterfestival. De eerste première van het seizoen is De blinden van het voltallige ensemble van makers en spelers. De voorstelling is enkel in de Bourla te zien van 24 tot 28 september, niet te missen!

DEZE ZOMER OP REIS

Toneelhuis | Mokhallad Rasem
Wachten
11 juli 2014
BE Festival, Birmingham
www.befestival.be
23 & 24 juli 2014
Fringe Festival, Madrid
www.fringemadrid.com

Toneelhuis & KVS | Benjamin Verdonck
notallwhowanderarelost
25 t/m 27 en 29 t/m 31 augustus 2014
Noorderzon Performing Arts Festival
Groningen (Nederland)
www.noorderzon.nl

Toneelhuis en Muziektheater Transparant | FC Bergman, Josse De Pauw, Liesa Van der Aa en Solistenensemble Kaleidoskop
Van den vos
7 t/m 9 augustus 2014
Boulevard Theaterfestival
Theater aan de Parade, ‘s Hertogenbosch
www.festivalboulevard.nl

Toneelhuis | FC Bergman
300 el x 50 el x 30 el
28 & 29 augustus 2014
Stadsschouwburg Rotterdam
www.rotterdamseschouwburg.nl

Ook interessante producties:

Wachten Theater Archief

Wachten

Toneelhuis / Moussem Nomadisch Art Center / Mokhallad Rasem