nl fr en

Toneelhuis op de Cultuurmarkt

Zondag 25 augustus van 11u tot 18u

Kom langs de Bourla en geniet van tickets aan stevige Cultuurmarktkorting. 

Cultuurmarktkortingen

Speciaal voor de Cultuurmarkt bieden we alle voorstellingen in de Bourla aan reductietarief aan! Zowel Toneelhuisvoorstellingen, gastvoorstellingen als concerten kan u met korting kopen tijdens de Cultuurrmarkt van 11u tot 18u aan de ticketbalie in de Bourla. Online van 11u tot 23u. Bekijk het volledige Toneelhuisprogramma hier

Voor het festival Love at first Sight bieden we de LOVEpas aan aan halve prijs: € 15 voor 3 voorstellingen. Bekijk het volledige festivalprogramma hier.

Verloren vader

Acteurs Herman Gillis, Gorges Ocloo en Anne-Laure Vandeputte lezen om 14u en om 16u een nieuwe theatertekst van Tom Lanoye in de Bourla, begeleid door regisseur Guy Cassiers (Toneelhuis). In Verloren vader wordt een bejaarde verzetsheld geconfronteerd met zijn eigen verleden en dat van zijn geboortestad, waarvan de oorlogsburgemeester veel minder onschuldig was dan werd gedacht.

De tekst is vanaf dan ook als boekje beschikbaar, nr 505 van De Nieuwe Toneelbibliotheek. Te koop na de tekstlezing aan €12,50. Mét signeersessie door Tom Lanoye om 15u en om 17u. 

wie is bang

Op 17 december 2019 speelt Wie is bang, van NTGent, naar een tekst van Tom Lanoye in de Bourla. Een ouder acteurskoppel – gespeeld door Els Dottermans en Han Kerckhoffs, die ook in het echte leven een stel zijn – maakt de balans op van hun liefde voor elkaar en voor het vak. Terend op hun bekendheid willen ze goed geld verdienen met een populaire repertoireklassieker over een scheldend en drankzuchtig koppel intellectuelen. Al hun andere ensceneringen floppen. Alleen de scheldklassieker blijft volk lokken.

Aan de Toneelhuisstand is de tekstuitgave te koop aan € 21,99.

Welkom!

Ook interessante producties: