Antwerpse Kleppers 9

De Antwerpse Kleppers mogen in 2016 negen kaarsjes uitblazen en weten voorlopig nog niet van ophouden: zoveel schoon volk op scène en in de zaal, wie kan daar tegen zijn?

Twee premières: eentje van SKaGeN en eentje van Koen De Sutter. Een locatievoorstelling van Bad van Marie (hoed u!). Theatervoorstellingen van Comp. Marius, STAN, de KOE, DeTijd (in een nieuwe formatie), 0090, Zuidpool, de Roovers (versterkt door FroeFroe en Bloet)…

Pal in het midden van de Kleppers is er voor de uithouders onder u een echte theatermarathon van Jan Fabre. Voor wie het graag dansant houdt, zijn er voorstellingen van Marc Vanrunxt en Ann Van den Broek. Muziek serveren we in alle uitersten: van Kapitein Winokio over The Valerie Solanas tot Liesa Van der Aa. MartHa!tentatief als afsluiter: never change a winning team.

Eenheidsprijs € 16 / € 12, uitgezonderd de 24-uren performance Mount Olympus.

En niet te vergeten: er is ook de derde editie van de Klepperkes waarvoor onze collega’s van de Arenbergschouwburg naar het beste onder de jonge (Antwerpse) makers speuren. Het programma van de Klepperkes wordt pas later – heet van de naald – bekendgemaakt op www.arenbergschouwburg.be.

Ook interessante producties: