nl fr en

Vacatures & stages

Vacature technisch directeur

Ter versterking van het team zoekt Toneelhuis een Technisch directeur (contract onbepaalde duur).
Als technisch directeur ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een lange termijn visie, het managen en coördineren van alle technische activiteiten van Toneelhuis (producties, tournees en receptieve voorstellingen, infrastructuur). Dat gebeurt binnen het kader van de beschikbare middelen en in lijn met de visie, missie, strategie en doelstellingen van Toneelhuis.
De technisch directeur maakt deel uit van de beleidstaf.

Lees hier de volledige vacature.
Interesse? Stuur je motivatiebrief, een visietekst (max. 2 pagina’s) met betrekking tot de invulling van bovengenoemde functie en uitgebreid CV ​vòòr 5 januari 2019 naar laure.dewinde@toneelhuis.be.

 

stages

Elk seizoen begeleiden wij enkele studenten via een stagecontract. We zoeken gemotiveerde stagiair(e)s met culturele bagage om mee te werken op verschillende afdelingen tijdens het volledige Toneelhuisseizoen (doelgroepenwerking, administratie, techniek, decoratelier,regie-assistentie, participatie, distributie, productie,…). We nemen enkel stagiair(e)s in overweging die gedurende minstens drie maanden voltijds stage kunnen lopen. Liefde voor theater, een supermotivatie én een dosis zelfstandigheid zijn pluspunten. Verder moet elke stage-aanvraag vergezeld zijn van een zo concreet mogelijk projectvoorstel, of van enkele specifieke interessegebieden waarrond de stage zich zou afspelen.

Stuur je curriculum en motivatiebrief mét concreet projectvoorstel naar laure.dewinde@toneelhuis.be. Vergeet niet te vermelden in het kader van welke opleiding je stage zal volgen. We zorgen ervoor dat je aanvraag bij de juiste persoon terechtkomt, die dan verder contact met je opneemt.