nl fr en

Vacatures & stages

Vacature Medewerker externe relaties: spreiding

Heb jij een hart voor de podiumkunsten? Heb je een grote affiniteit met het werk van Toneelhuis? Ben jij een organisatorisch talent, communicatief met veel overtuigingskracht, inlevingsvermogen, zin voor samenwerken en onderhandelen? Dan ben je misschien wel de collega die we zoeken!
Ter versterking van het team zoekt Toneelhuis een medewerker spreiding. Interesse? Stuur je cv en motivatiebrief voor 1 maart.

stages

Elk seizoen begeleiden wij enkele studenten via een stagecontract. We zoeken gemotiveerde stagiair(e)s met culturele bagage om mee te werken op verschillende afdelingen tijdens het volledige Toneelhuisseizoen (doelgroepenwerking, administratie, techniek, decoratelier,regie-assistentie, participatie, distributie, productie,…). We nemen enkel stagiair(e)s in overweging die gedurende minstens drie maanden voltijds stage kunnen lopen. Liefde voor theater, een supermotivatie én een dosis zelfstandigheid zijn pluspunten. Verder moet elke stage-aanvraag vergezeld zijn van een zo concreet mogelijk projectvoorstel, of van enkele specifieke interessegebieden waarrond de stage zich zou afspelen.

Stuur je curriculum en motivatiebrief mét concreet projectvoorstel naar laure.dewinde@toneelhuis.be. Vergeet niet te vermelden in het kader van welke opleiding je stage zal volgen. We zorgen ervoor dat je aanvraag bij de juiste persoon terechtkomt, die dan verder contact met je opneemt.